Priporočajo ga dermatologi

sampon_pomlad_2019_slika_1

EUBOS DARILNI PAKET – Šampon proti prhljaju + GRATIS Blagi negovalni šampon

13,00 

BREZ PRHLJAJA V POMLAD!

 

Šampon proti prhljaju učinkovito odstranjuje prhljaj s pomočjo blage kombinacije učinkovin, ki odstranjujejo prhljaj, pomirjajo lasišče in negujejo lase. Blagi negovalni šampon z naravnimi izvlečki in negovalnimi sestavinami poskrbi za vsakodnevno nego las in lasišča.

 

Uporaba:
Šampon proti prhljaju uporabljajte na začetku vsak dan, ko prhljaja ni več, nego nadaljujte z blagim šamponom za vsakdanjo nego.

Opis

Šampon proti prhljaju:

Sestavine in učinek:
Blagi posebni šampon z učinkovino Octopirox® proti prhljaju je rezultat raziskav EUBOS-a s ciljem doseči in ohraniti zdravo lasišče brez prhljaja. Kombinacija blagih učinkovin za čiščenje in preizkušenih negovalnih učinkovin skrbi za učinkovito, vendar blago delovanje proti prhljaju. Vsebuje pantenol in avokadovo olje.
Octopirox®: zaščitena blagovna znamka, Clariant Produkte GmbH, Nemčija

Uporaba: Na začetku kure uporabljajte šampon vsak dan, kasneje po potrebi. Vmasirajte ga na vlažne lase, pustite učinkovati in nato temeljito izperite. Pazite, da ne pride v oči.

Rezultat: Šampon pri redni uporabi prhljaj odstrani in preprečuje nastanek novega. Blage čistilne snovi lase zelo nežno očistijo, pri čemer izbrane učinkovine skrbijo za njihovo nego in lažje česanje. Učinkovitost in dobro prenašanje izdelka sta dermatološko potrjeni.

Blagi negovalni šampon

Sestavine in učinek:
Blaga formula z amfotenzidi in dragocenimi učinkovinami skrbi za nežno in uravnovešeno nego las. Posebna kombinacija naravnih vlažilnih faktorjev in pantenola ter substantivnih in naravnih negovalnih komponent, kot so avokadovo olje, izvlečki kamilice in breze, pomaga krepiti tudi poškodovano lasno strukturo in preprečuje izsušitev.

Uporaba:Kot po navadi nanesite šampon na mokre lase, nato jih temeljito izperite. Po potrebi ponovite.

Rezultat: Poškodovane lasne strukture se krepijo, koža in lasje se zaščitijo pred izsušitvijo. Tudi pri vsakodnevni uporabi ščiti in neguje naravno biosfero. Učinkovitost in dobro prenašanje izdelka sta dermatološko potrjeni. 

 

Vse pravice pridržane Medis-M d.o.o.