Priporočajo ga dermatologi

sampon_pomlad_2019_slika_2

EUBOS DARILNI PAKET – Šampon s 5% Ureo + GRATIS blagi negovalni šampon

13,00 

ZA SRBEČE, SUHO LASIŠČE IN LASE

 

Kombinacija šamponov za nego občutljivega srbečega lasišča. Šampon s 5% Ureo poskrbi za suho, zelo suho in srbeče lasišče ter suhe in poškodovane lase. Blag negovalni šampon je primeren za nežno vendar temeljito nego las in lasišča vsak dan.

 

Uporaba:
Šampon s 5% Ureo uporabljajte dokler je vaše lasišče suho in kasneje po potrebi, vmes uporabljajte blag šampon za vsakdanjo nego.

Opis

5% UREA šampon

Suhi koži pogosto primanjkuje lipidov, še posebej uree, ki je naravni fiziološki faktor za ohranjanje vlažnosti. Posledično se lahko vrhnja plast kože vedno bolj izsušuje. EUBOS 5% UREA ŠAMPON je zaradi izbranih, posebej blagih kombinacij čistilnih substanc primeren za nežno, vendar temeljito čiščenje lasišča in las. Ker urea in glicerin vežeta vlago, dokazano ščiti pred izsušitvijo. Koži sorodni rastlinski lipidi (pridobljeni iz sončnic) delujejo hranilno in negovalno. Pantenol in oligofruktoza iz cikorije pomirjata razdraženo kožo, lasje postanejo svetleči in se lažje češejo. Morski minerali dopolnjujejo obsežno negovalno delovanje in pomagajo omiliti morebitno srbenje.

Uporaba: Šampon nanesite na dobro namočene lase, vmasirajte ga v lasišče in z vodo razpenite, pustite nekaj časa delovati. Nato ga temeljito izperite. Postopek po potrebi ponovite. Primeren tudi za uporabo pri otrocih.

Rezultat: Izbrana kombinacija sestavin preprečuje izgubo vlage, namasti in gladi kožo. Suhi in poškodovani lasje se dajo spet lahko česati, postanejo bolj svetleči in voljni. Dermatološki testi dokazujejo zelo blago in nežno čistilno delovanje in odlično prenašanje, še posebej pri zelo suhi problematični koži in lomljivih laseh. Specialistično preverjeno, zlasti pri nevrodermitisu in stari koži.

Blagi negovalni šampon

Sestavine in učinek:
Blaga formula z amfotenzidi in dragocenimi učinkovinami skrbi za nežno in uravnovešeno nego las. Posebna kombinacija naravnih vlažilnih faktorjev in pantenola ter substantivnih in naravnih negovalnih komponent, kot so avokadovo olje, izvlečki kamilice in breze, pomaga krepiti tudi poškodovano lasno strukturo in preprečuje izsušitev.

Uporaba:Kot po navadi nanesite šampon na mokre lase, nato jih temeljito izperite. Po potrebi ponovite.

Rezultat: Poškodovane lasne strukture se krepijo, koža in lasje se zaščitijo pred izsušitvijo. Tudi pri vsakodnevni uporabi ščiti in neguje naravno biosfero. Učinkovitost in dobro prenašanje izdelka sta dermatološko potrjeni.

Vse pravice pridržane Medis-M d.o.o.