Priporočajo ga dermatologi

paket-knjizica

HAUT RUHE NEŽNA NEGA ZA VAŠE NAJMLAJŠE PAKET: GEL ZA UMIVANJE KOŽE IN LAS + LOSJON ZA NEGO TELESA

31,81 

Celovit paket za nežno nego vašega malčka. Gel z gelom aloe vere, lipidi, ki namastijo kožo, in morskimi minerali, suho kožo še posebej nežno čisti. Losjon, ki se enostavno razmaže, vsebuje 6 % svetlinovo olje, mandljevo in jojobino olje in se priporoča za vsakodnevno nego celega telesa otrok in dojenčkov pri suhi koži.

GRATIS: knjižica + vzorček

Opis

HAUT RUHE GEL ZA UMIVANJE KOŽE IN LAS vsebuje kombinacijo zelo blagih sestavin za umivanje na pretežno rastlinski osnovi. Naravna mlečna kislina in laktat podpirata in ohranjata koži lasten zaščitni kislinski plašč, ki je biosfera kože.
Koži prijazni lipidi, pridobljeni iz sončničnega in kokosovega olja, nadomeščajo izgubljeno maščobo in ščitijo pred izsušitvijo. Z morskimi minerali, ki kožo pomirjajo, in gelom aloe vere. Naravno olje sivke pomirja kožo in čute.

Uporaba: Gel za umivanje kože in las s toplo vodo (približno 36°C) spenimo in po umivanju dobro speremo.
Zaradi blagih sestavin in dermatološko raziskanega dobrega prenašanja je HAUT RUHE GEL ZA UMIVANJE KOŽE IN LAS odličen za uporabo pri občutljivi koži otrok in dojenčkov, tudi kot spremljevalna terapija pri nevrodermitisu. Priporočljivo za odrasle, za blago čiščenje kože, za celo telo.

Rezultat: Fiziološke meritve kože in aplikativne študije potrjujejo blagodejen učinek. HAUT RUHE GEL ZA UMIVANJE KOŽE IN LAS dokazano ne izsušuje, tako da nežno kožo in fine lase očisti in neguje tako, da ostanejo mehki. Nevsiljiv, naraven vonj sivke dodaja svežino in hkrati deluje pomirjujoče.


HAUT RUHE LOSJON vsebuje 6 % dragocenega svetlinovega olja z esencialnima maščobnima kislinama linolno kislino in gama-linolensko kislino, ki sta bistvenega pomena za gradnjo naravne barierne funkcije kože, pri nevrodermitisu pa pogosto manjkata zaradi napake v encimu.
Karitejevo maslo, mandljevo in jojobino olje podpirajo nego in zaščitni učinek ter naredijo kožo otroško nežno in mehko. Alantoin in pantenol spodbujata regeneracijo kože, npr. pri majhnih kožnih lezijah. Izvleček šentjanževke iz kontrolirane biološke pridelave z bioflavonoidi deluje protivnetno in pomirjujoče.
Glicerin in betain, naravni rastlinski dejavnik, ki ohranja vlago, skrbita za dobro hidratacijo kože. Vitamin E in provitamin B5 (dekspantenol) spodbujata regeneracijo kože in pomagata izboljšati strukturo kože. Poveča se sposobnost vezanja vlage v koži.

*Povečana občutljivost na svetlobo zaradi vsebnosti izvlečka šentjanževke v okviru testnih študij ni bila ugotovljena.

Uporaba: HAUT RUHE LOSJON nanesite enkrat do večkrat dnevno na očiščeno kožo in nežno vmasirajte. Negovalni losjon za celotno telo je zelo dobro vpojen in ne pušča mastnega sloja  Pri suhi, občutljivi in razdraženi koži se lahko losjon uporablja tudi kot spremljevalna terapija pri nevrodermitisu.
HAUT RUHE LOSJON so na Univerzitetni kliniki v Kielu uspešno testirali na otrocih od 6 meseca dalje.

Rezultat: Vsebnost vlage se po uporabi HAUT RUHE LOSJONA pri suhi koži intenzivno in dolgotrajno poveča. Oslabljena zaščitna in barierna funkcija kože (na primer pri nevrodermitisu) se dokazano izboljša. Draženje kože in srbenje se omilita, koža postane nežna in mehka.
Dermatološki testi in klinične raziskave pri suhi in zelo suhi koži (nevrodermitis), tudi na otrocih, potrjujejo odlično učinkovitost in prenašanje.

 

KNJIŽICA: EUBI ODKRIVA SVET

Vse pravice pridržane Medis-M d.o.o.