Priporočajo ga dermatologi

200ml_liquid_red_int-rgb-01

TEKOČA EMULZIJA ZA UMIVANJE IN PRHANJE – RDEČA, z osvežujočim vonjem, 200ml

8,90 

Emulzija za umivanje, prhanje in kopanje za skrbno vsakodnevno medicinsko čiščenje telesa za normalno mešano in nečisto kožo.

Opis

Sestavine in učinek:
Posebna formula s preizkušenimi surovinami za čiščenje kože globinsko očisti občutljivo in problematično, nečisto kožo in se na splošno uporablja pri alergiji na milo in pri terapevtskih merah. Nevtralna vrednost pH, brez alkalnega mila in s 6-% amfoacetatom, čisti nežno in globinsko z zaščito naravne biosfere zaščitne plasti kože. Vsebuje EUBOSOFT®, negovalni sistem z alantoinom in naravnim faktorjem za zadrževanje vlage (natrijeva pirolidon karboksilna kislina, komponenta naravnega faktorja vlažnosti kože).

Koža jo odlično prenaša, ker:
EUBOS TEKOČA EMULZIJA ZA UMIVANJE IN PRHANJE – RDEČA
– ne vsebuje alkalov in mila
– ne vsebuje kokamidopropil betaina

Vrednost pH: 5,5 ± 0,3 – nevtralna

Uporaba: Pri prhanju uporabite izdelek kot običajne proizvode, nanesite na kožo in z vodo naredite bogato peno. Za kopel dodajte nekaj tekočine v vodo, dokler kad še polnite.

Rezultat: Nevtralna vrednost pH (5,5) ščiti in stabilizira naravno biosfero kože tudi pri redni uporabi. Po umivanju je koža globinsko očiščena in gladka, občutimo svežino.

Koža izdelek odlično prenaša, kar je dermatološko potrjeno.

Naše priporočilo: Za blagodejno in sproščujočo nego po čiščenju kože priporočamo uporabo losjona za nego telesa, na primer EUBOS BALZAM ZA TELO za normalno kožo in EUBOS SENSITIVE LOSJON ZA OBČUTLJIVO KOŽO.

Pakiranje: Plastična, 200 ml

Sestavine: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate,PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-3 Distearate, Sodium PCA. Allantoin, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, C.I. 14720.

Vse pravice pridržane Medis-M d.o.o.